Vandaag is het zondag

Vandaag is het zondag. Wij wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht en geschenk van God, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om deze reden is onze webshop op zondag altijd gesloten.


We nodigen u uit om op een later tijdstip onze webshop te bezoeken.

Inbouw prullenbak kopen? Voor particulieren en bedrijven

Inbouw prullenbak

Een inbouw prullenbak zorgt ervoor dat uw afvalbak netjes is weggewerkt en alleen zichtbaar is wanneer u hem gebruikt. Wij snappen namelijk dat u de prullenbak liever niet zichtbaar heeft in de keuken. Dit kan onsmakelijk overkomen en zelfs een nare geur achterlaten wanneer er het verkeerde afval in wordt gegooid. Onze inbouw prullenbak zorgt er dus voor dat het afval niet alleen verborgen wordt, maar ook nog eens wordt gescheiden.

Een inbouw prullenbak in uw keuken

Zoals gezegd is een inbouw prullenbak dus verborgen totdat hij tevoorschijn wordt gehaald. Deze wordt vaak geplaatst in de keuken. Een makkelijke plek hiervoor is onder het aanrecht. Op die manier kunt u tijdens het koken al het afval gemakkelijk in de prullenbak laten vallen. Ook wanneer u overdag een appeltje schilt, kunnen de schillen gemakkelijk in de prullenbak worden gedumpt. Benieuwd naar hoe dit in de praktijk eruitziet? Bekijk de video over één van onze tevreden klanten. Zij heeft ervoor gekozen om de inbouw prullenbak in de keuken onder het aanrecht te plaatsen.

Het voorbeeld hierboven betreft een particuliere klant, maar dit is natuurlijk ook mogelijk in kantines van scholen en bedrijven. Zo blijven de ruimtes er netjes en verzorgd uitzien.

Makkelijk afval scheiden

Zoals u van ons gewend bent, zijn onze prullenbakken niet zomaar prullenbakken. Het is een zeer gemakkelijke manier om afval te scheiden. We zijn ons al een tijd bewust van het feit dat het niet zo goed gaat met het milieu. Gelukkig komen er steeds meer manieren om beter om te gaan met de milieuproblemen. Bij Luxobin hopen we daar een steentje aan bij te dragen met onder andere onze inbouw prullenbak. Afval scheiden kost nu eenmaal moeite en dit willen wij zo gemakkelijke mogelijk voor u maken. Benieuwd naar hoe u het best uw afval kunt scheiden? Wij geven u graag enkele tips.

Luxobin prullenbak

Een inbouw prullenbak van Luxobin

Onze inbouw prullenbak zorgt er dus voor dat afval op een makkelijke manier kan worden gescheiden, maar dat is niet alles. Door een goed doordacht systeem wordt de prullenbak nauwelijks vuil. Zelfs wanneer u er intensief gebruik van maakt. Daarnaast is hij gemakkelijk te reinigen wanneer hij toch vuil wordt door de klapdeur. Geen lastige hoeken waarin vuil kan blijven hangen dus.

Tot slot zijn de afvalzakken van de Luxobin erg gemakkelijk te vervangen. Iedere afvalzak kan namelijk worden afgesteld op zijn eigen soort afval. Zo wordt er voor groenafval een verteerbare zak gebruikt en voor papier een stevige en herbruikbare zak.

Luxobin prullenbak

Inbouw prullenbak bestellen

Wilt u dus een inbouw prullenbak die goed verstopt zit en handig in gebruik is wanneer hij tevoorschijn wordt getoverd? Bij Luxobin beschikken we over zo’n handige prullenbak die afval scheiden ook nog eens gemakkelijk maakt. Bekijk dus ons assortiment en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.