Afval scheiden bij de bron

Luxobin is dé manier om afval bij de bron te scheiden, op een praktische én plezierige manier.

Het Luxobin principe is ontstaan in de praktijk en gemaakt voor uw dagelijks gebruik. Met de Luxobin scheidt u eenvoudig vier verschillende afvalstromen in één compacte bak.

Geen afvalbakken meer die overal verspreid staan, maar alles gecombineerd in één overzichtelijk frame. De Luxobin heeft een ergonomische hoogte. Zo hoeft u niet meer te bukken om uw afval te scheiden. Luxobin, gemaakt voor uw gemak.

luxobin home kersenrood

Luxobin Home

Vanaf: 174,50

Luxobin Office

Vanaf: 185,50
luxobin kitchen

Luxobin kitchen

Vanaf: 191,50

Milieubewust leven en ook nog eens geld besparen – dat wilt u toch ook? Kies daarom voor de Luxobin.

De Luxobin is een hoogwaardig afvalmeubel dat u in staat stelt op een eenvoudige manier uw afval te scheiden, zonder zelfs maar vieze vingers te krijgen.

Optimale afvalscheiding

In één handbeweging scheiden tussen papier, plastic en blik, groenafval en restafval – de Luxobin maakt het mogelijk! De Luxobin bevat vier compartimenten waarin de verschillende soorten afval terechtkunnen. Overzichtelijker kan niet.

Compact formaat

Dankzij de doordachte indeling neemt de Luxobin maar weinig ruimte in – of u nu kiest voor de inbouwvariant of voor een losstaand exemplaar. U staat ervan te kijken hoeveel afval u kwijt kunt!

Ergonomische hoogte

De Luxobin heeft een ergonomisch verantwoord ontwerp: bij het weggooien van uw afval hoeft u niet meer te bukken. Dit ontlast uw rug en is plezierig werken.

Hygiënisch

Dankzij het doordachte systeem wordt de Luxobin nauwelijks vuil, zelfs niet bij intensief gebruik. En wilt u hem reinigen, dan kan dit extra eenvoudig dankzij de klapdeur. Nergens lastige hoekjes waarin viezigheid kan blijven steken.

Maatwerk in kleur

De Luxobin is volledig op uw persoonlijke smaak en behoeften af te stemmen. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel vrijstaand als ingebouwd in uw keuken en in de kleur die past bij uw interieur. Er is een reeks standaardkleuren beschikbaar, maar op aanvraag kan ook een specifiek door u gewenste kleur worden geleverd.

Afzalzakken eenvoudig te vervangen

De afvalzakken van de Luxobin vullen zich zonder hinderlijk vast te gaan zitten. Het wisselen van de volle zakken is eenvoudig. Iedere afvalzak kan worden afgestemd op zijn eigen soort afval. Bijvoorbeeld voor groenafval een verteerbare zak, voor papier een stevig en herbruikbaar exemplaar.

Flexibel in te delen

U kunt de Luxobin indelen en gebruiken zoals u zelf wilt. Dit maakt het mogelijk om in te spelen op bijvoorbeeld veranderingen in uw gezinssituatie en wijzigingen in het gemeentelijke afvalbeleid.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Het is bewezen dat afval veel beter gescheiden wordt als dit weinig moeite kost. De Luxobin helpt u om dit optimaal te doen, met een minimale hoeveelheid restafval. Dat laatste merkt u ook in uw portemonnee. Voor het ophalen van uw restafval gaat u steeds meer betalen. Dankzij de Luxobin beperkt u uw restafval tot een minimum. De Luxobin wordt in Nederland geproduceerd. Daarbij worden recyclebare materialen gebruikt en hout dat voldoet aan de Europese milieunormen en keurmerken.