Vandaag is het zondag

Vandaag is het zondag. Wij wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht en geschenk van God, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om deze reden is onze webshop op zondag altijd gesloten.


We nodigen u uit om op een later tijdstip onze webshop te bezoeken.

Archief Projecten » Luxobin

Falk heeft duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel. Ook op kantoor. Falk heeft daarom gekozen voor de Luxobin prullenbak waarmee afval scheiden een fluitje van een cent is. Bekijk hoe Falk Bouwsystemen er zelf over denkt.

Infor is een internationaal bedrijf dat softwareproducten voor ondernemingen levert. Luxobin help dit bedrijf afval te scheiden met de Luxobin prullenbak. Infor scheidt nu haar afval in vier verschillende bakken: waste, foods, cups, paper.

Deze aanvraag betreft een keuken in Kooterwijkbroek. Doordat de Luxobin onder het aanrecht wordt geplaatst kunnen etensresten en verpakkingen gemakkelijk worden weggegooid. Bekijk de video om te zien hoe het in de praktijk eraan toe gaat.

Deze aanvraag betreft een keuken in Barneveld. De afvalbak is inklapbaar waardoor hij niet altijd zichtbaar is. Het monteren van de Luxobin is gemakkelijk en kost weinig tijd. Bekijk de Luxobin prullenbak in de video waarin ook wordt uitgelegd hoe de Luxobin is gemonteerd.