Projecten waar we trots op zijn

Afval scheiden is iets wat iedereen bezighoudt. Luxobin heeft dan ook veel en uitlopende klanten voor wie zij Luxobin prullenbakken levert. Wij installeren de Luxobin bijvoorbeeld bij iemand in de keuken thuis, maar ook toveren wij scholen en bedrijven om tot afvalscheidende zones.

Hieronder vindt u een aantal van onze projecten waar we trots op zijn. Deze projecten laten zien waar we toe in staat zijn. Misschien doet u er zelfs inspiratie van op.

Luxobin bij Falk Bouwsystemen

Falk heeft duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel. Ook op kantoor. Falk heeft daarom gekozen voor de Luxobin prullenbak waarmee afval scheiden een fluitje van een cent is. Bekijk hoe Falk Bouwsystemen er zelf over denkt.
Lees meer
Show more

Maatwerk voor Infor

Infor is een internationaal bedrijf dat softwareproducten voor ondernemingen levert. Luxobin help dit bedrijf afval te scheiden met de Luxobin prullenbak. Infor scheidt nu haar afval in vier verschillende bakken: waste, foods, cups, paper.
Lees meer
Show more

Keuken in Kootwijkerbroek

Deze aanvraag betreft een keuken in Kooterwijkbroek. Doordat de Luxobin onder het aanrecht wordt geplaatst kunnen etensresten en verpakkingen gemakkelijk worden weggegooid. Bekijk de video om te zien hoe het in de praktijk eraan toe gaat.
Lees meer
Show more

Keuken in Barneveld

Deze aanvraag betreft een keuken in Barneveld. De afvalbak is inklapbaar waardoor hij niet altijd zichtbaar is. Het monteren van de Luxobin is gemakkelijk en kost weinig tijd. Bekijk de Luxobin prullenbak in de video waarin ook wordt uitgelegd hoe de Luxobin is gemonteerd.
Lees meer